Μαρία Κορινθίου για Αϊβάζη – «Έτσι κρατάμε ζωντανή την σχέση μας»
Ένα από τα μυστικά είναι η διάκριση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής
Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μίλησαν για τον γάμο τους, ο οποίος κρατάει 14 χρόνια, και περιγράφουν τι είναι αυτό που θαυμάζει ο ένας στον άλλον.
Επίσης, αποκάλυψαν πώς κρατούν ζωντανή τη σχέση τους.
«Πάντα έλεγα ότι αυτός ο άνθρωπος που θα με κάνει να νιώσω προστασία και ταυτόχρονα θα είναι πιο δυνατός από μενα και θα τον θαυμάζω θα του βγάλω το καπέλο», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.
Η ίδια περιέγραψε τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ως ένα δυνατό άνθρωπο και πάνω απ’ όλα ειλικρινή.
«Ο Γιάννης είναι ένας ψυχικά δυνατός άνθρωπος, που πάνω απ’ όλα ντόμπρος, αληθινός, αυθεντικός. Είναι παλικάρι».
Ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε πως δεν υπάρχουν φόρμουλες στον έρωτα. «Ή ταιριάζεις με τον άλλον, ή δεν ταιριάζεις».
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως ο σύζυγός της πλέον θυμάται τα γενέθλιά της, ενώ παλιά δεν τα θυμόταν.
«Σαφώς και διαφωνούμε, γιατί αλλιώς θα βαριόμασταν», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης. «Όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε υπήρχαν προϋποθέσεις ο καθένας να μένει στον ρόλο του, εγώ σκηνοθέτης, η Μαρία ηθοποιός».
Η κόρη τους, Ισμήνη, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο πέρυσι στην πετυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».
Οι γονείς της αποκάλυψαν ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση.
«Η Ισμήνη δεν είδε μαζί μας το πρώτο επεισόδιο που έπαιζε. Όταν την ρώτησαμε πως της φάνηκε, μου είπε “μπορούσα καλύτερα”», εκμυστηρεύτηκαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων






