
Πέτσας – Μη συνδέουμε τα καμμένα με τις πλημμύρες – Οι ζημιές είναι κοντά στη θάλασσα
Μια φράση του υπουργού που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις
Στις πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια, αναφέρθηκε το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ο οποίος θέλησε να τις αποσυνδέσει από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές υποστηρίζοντας ότι οι ζημιές είναι κοντά στη θάλασσα και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να συνδέονται με τη διάβρωση του εδάφους στις καμένες εκτάσεις.
Μια φράση που έχει προκαλέσει οξύτατες αντιδράσεις και χαμό στο social media καθώς ο υπουργός αποσυνδέει την καταστροφή από τις φωτιές με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες.
«Έχει μεγάλη διαφορά»
Συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας το πρωί στον Σκάι αρχικά σημείωσε ότι οι ζημιές είναι κοντά στη θάλασσα. «Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το να συνδέουμε τα καμένα με τις ζημιές κοντά στη θάλασσα. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα με τα καμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα παρενέβη ο παρουσιαστής της εκπομπής λέγοντας ότι «όταν το καμένο είναι πάνω και υπάρχει πλημμύρα, τότε χαλάει ο δρόμος κάτω. Είναι απλό».
Σχετικά με τις καταστροφές που έχουν αφήσει πίσω τους οι πλημμύρες, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι θα «κάνουμε ό,τι μπορούμε». «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δίπλα και στους πολίτες με τα επιδόματα και στους δήμους με τα έργα αποκατάστασης», σημείωσε στη συνέχεια.
- ΕΛ.Α.Σ.: Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα – Ο συμβολισμός πέρα από ένα νέο κόμμα
- Γαλλία: Ισραηλινή παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές ερευνούν οι αρχές
- Έπος: Με τον Μπαρτζώκα στο… πέτο, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δείπνο της ΚΑΕ (pics)
- Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω στείλει προσκλητήρια, δεν έχω πάει για το νυφικό, είμαι ανοργάνωτη»
- Δήμος Σερρών: Συνεχίζεται η αποκομιδή των επικίνδυνων συσκευασιών φυτοφαρμάκων
- Δήμος Πάρου: Ζητάει έργα προστασίας του Δρυού Πάρου από κατολισθήσεις και θαλάσσια διάβρωση




