Το διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε η UEFA.
Όπως γνωστοποίησε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, ο λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους Γεωργιανούς για τους ομίλους των προκριματικών του Μουντιάλ.
Βοηθοί του Ρούμσας θα είναι οι Αλεκσάντρ Ράντιους και Ντόβιντας Σουζιεντέλις, ενώ στη θέση του τέταρτου θα είναι ο Ρομπέρτας Σμίτας.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Αυτά δεν γίνονται. Ο Άρης των 10 παικτών από το 40′ (αποβλήθηκε ο Γκαρέ) πέταξε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει (ανάμεσα τους και δύο χαμένα πέναλτι με Ράτσιτς και Μορόν) κι έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο.
Η Λεβερκούζεν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, το γύρισε αλλά στο τέλος η Φράιμπουργκ πήρε τον βαθμό (3-3) στην έδρα της – Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Bundesliga.