Νέο Ηράκλειο – Ποιος είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ
Ο συλληφθείς φαίνεται να έχει παρελθόν στη Χρυσή Αυγή ενώ πλέον ανήκει σε «αδερφάκι» του νεοναζιστικού κόμματος.
Γνώριμος στις Αρχές και στους ακροδεξιούς κύκλους φαίνεται να είναι ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα 4 πλημμελήματα.
Ο συλληφθείς φαίνεται να έχει παρελθόν στη Χρυσή Αυγή ενώ πλέον ανήκει σε «αδερφάκι» του νεοναζιστικού κόμματος.
Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί το 2019 και για επεισόδια με αναρχικούς στην Καλλιθέα στη διάρκεια παρέλασης για τη επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Πιο πρόσφατα, είχε προσαχθεί στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σε επεισόδια στο περιθώριο διαδηλώσεων κατά των μέτρων για COVID.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., έχει δραστηριοποιηθεί και στις τάξεις της ακροδεξιάς ομάδας Propatria.
Επιπλέον, αναρτήσεις σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά και φωτογραφίες αποτυπώνουν ενεργό δράση του με τη Χρυσή Αυγή στο παρελθόν.
Σε αυτές, στο μπράτσο του φαίνεται να έχει κάνει τατουάζ την σβάστικα και από κάτω το ναζιστικό σύνθημα Blut und Ehre (αίμα και τιμή). Επίσης σε μια από αυτές εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά στον Παρθενώνα.
Φέρεται επίσης να έχει συμμετάσχει σε συγκεντρώσεις ακροδεξιών και άλλες δραστηριότητες των Propatria, καθώς και σε περιφρουρήσεις σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι
- Conference League: Με Άλκμααρ ή Τσέλιε στους «16» η ΑΕΚ (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Πέντε «βόμβες» σε μία απόφαση
- Europa League: Πρόκριση για Γκενκ (3-3) και Μπολόνια (1-0) – Αυτές είναι οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν
