
Νέα «βόμβα» από τον Νίκο Κουρή – Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη
Εγώ κρατούσα πάντα χαμηλούς τόνους με την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα, δεν με ενδιέφερε το σκάνδαλο ποτέ, ούτε αυτού του είδους η δημοσιότητα που ζούμε τώρα. Ό,τι έκανα, το έκανα με τη συναίνεση του Μίκη και γι’ αυτό ποτέ δεν αντέδρασε όσο ζούσε, είπε ο Νίκος Κουρής
«Οσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής, μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης».
«Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε προβλέψει ό,τι έγινε με την ταφή του, το ήξερε. Μου το είχε πει», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».
Για την προσωρινή διαταγή μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σχολίασε πως «η απόφαση έχει μία επιφύλαξη όσον αφορά στο άλλο θέμα, όμως δεν μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ το επίθετο Θεοδωράκης. Νομίζω ότι θα γίνει το δικαστήριο, γιατί αυτά τα μέτρα είναι προσωρινά τώρα- πιστεύοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια με ένα τεστ DNA.
Εγώ κρατούσα πάντα χαμηλούς τόνους με την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα, δεν με ενδιέφερε το σκάνδαλο ποτέ, ούτε αυτού του είδους η δημοσιότητα που ζούμε τώρα. Ό,τι έκανα, το έκανα με τη συναίνεση του Μίκη και γι’ αυτό ποτέ δεν αντέδρασε όσο ζούσε.
Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και θέλησα να τη βοηθήσω προβάλλοντάς το από το Mikis Radio με σύστησε στην κ. Άννα Φόνσου ως Νίκο Θεοδωράκη. Κάναμε μία πολύ ωραία αρχή την οποία απέρριψε στη συνέχεια η Μαργαρίτα.
Με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη ερχόμασταν σε επαφή αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση και δε με ενδιέφερε να έχω ιδιαίτερη σχέση. Αυτό που ήθελα, τη σχέση με τον Μίκη την είχα»
Μάλιστα ο Νίκος Κουρής μοιράστηκε και μία όμορφη ανέκδοτη στιγμή με τον Μίκη Θεοδωράκη: «Είχα πάει στα Χανιά και του είχα φέρει ένα κρητικό μαχαίρι που έγραφε μία μαντινάδα με τη λέξη πατέρας. Μόλις του το χάρισα, μου είπε ότι είμαι φοβερός κι εγώ του είπα τότε πως με αυτό θα τα βάζει με τον χάρο και να μείνει κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε».
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



