
Ληστεία στη Μητροπόλεως – Έτσι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο δεύτερος ληστής
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο δεύτερος ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπειτα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη σήμερα, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και ο δεύτερος δράστης, 41 ετών, της ληστείας που διαπράχθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος συνελήφθη σε αιφνιδιαστική επιχειρήση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς αναζητούνταν ως συνεργός του 33χρονου ημεδαπού, δραπέτη φυλακών, που είχε συλληφθεί μεσημβρινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
- Εκτοξεύτηκε πάνω από τα 125 δολ. το πετρέλαιο – Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς το Ιράν θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA
- Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα
- Πιερρακάκης: Ζητεί από το ΝΣΚ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα θύματα σε Τέμπη, Μάτι και Μάνδρα


