Μουρίνιο – «Ο διαιτητής χάλασε ένα φανταστικό παιχνίδι»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης, ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τη Λάτσιο να φεύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο του Ολίμπικο, επικρατώντας της Ρόμα με 3-2, στο ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε έντονα παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι η διαιτητική ομάδα, και τα εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
«Δυστυχώς, ένα φανταστικό παιχνίδι χάλασε από το διαιτητή και το VAR, που δεν ήταν στο κατάλληλο επίπεδο για έναν τέτοιο αγώνα. Το δεύτερο γκολ θα μπορούσε να είναι το 1-1, αλλά πήγε στο 2-0. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα, που δε δόθηκε στον Λούκας Λέιβα, ήταν επίσης σημαντική», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα στη Λάτσιο, που έλεγξε τα τελευταία λεπτά όπως θα ήθελε, αλλά αυτό έγινε επειδή της το επέτρεψε ο διαιτητής».
- Ένα χρόνο μετά τις περικοπές του Τραμπ, η διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού
- Με συμπτώματα μέθης στο νοσοκομείο ανήλικος – Κατανάλωσε αλκοόλ σε σχολική εκδρομή
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει απόψε με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις
- Εξάρχεια: Συνελήφθη συνεργός της οικιακής βοηθού που κατηγορείται για τη δολοφονία ηλικιωμένου
- NBA: Ήττα με κάτω τα χέρια για τους Μπακς (128-96), νίκη με 60άρη Ντόντσιτς για τους Λέικερς (126-134)
- Τι δουλειά έχει η Μαντόνα στα γυρίσματα της σειράς The Studio;
