Ο Ρούντιγκερ είπε «όχι» στην Μπάγερν για να ανανεώσει με την Τσέλσι
Η Μπάγερν Μονάχου προσέγγισε τον ατζέντη και τον αδερφό του Αντόνιο Ρούντιγκερ, με σκοπό να τον πείσουν να πάει στην ομάδα, αλλά ο Γερμανός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Τσέλσι.
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ανέβει επίπεδο με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι, βάζοντας τη μία καλή εμφάνιση πίσω από την άλλη.
Ο Γερμανός βλέπει το συμβόλαιό του με τους «μπλε» του Λονδίνου να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων για να τον αποκτήσουν είναι μεγάλο.
Μία από αυτές είναι και η Μπάγερν, με τον σύλλογο της Βαυαρίας σύμφωνα με την BILD, να απευθύνεται στον ατζέντη και τον αδερφό του Ρούντιγκερ, για να τον πείσουν να υπογράψει ως ελεύθερος.
Ωστόσο, έλαβαν αρνητική απάντηση από το περιβάλλον του παίκτη, με τον Γερμανό αμυντικό να έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Τσέλσι.
- Ιωάννινα: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν κρίσιμες πτυχές της μυστηριώδους εξαφάνισης του Νίκου Κάκαβου
- Τζέιμς Τόλκαν: Πέθανε ο ηθοποιός των ταινιών «Επιστροφή στο Μέλλον» και «Top Gun»
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Pierrakakis at Eurogroup: Targeted Measures, Priority for Most Vulnerable Households
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- Στο Άγιο Όρος ο Βασίλης Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες

