
Θεσσαλονίκη – Για κακούργημα ο 23χρονος που εξανάγκαζε 15χρονη σε ερωτική επαφή
Η εισαγγελέας τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία. Μέχρι την απολογία του παραμένει κρατούμενος
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου που εξανάγκαζε μια 15χρονη σε ερωτική επαφή, στη Θεσσαλονίκη. Κατηγορείται για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, απειλή, πορνογραφία ανηλίκων κ.α.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο κατηγορούμενος φέρεται πως παραδέχτηκε ότι είχε ολοκληρωμένη σχέση με την 15χρονη και ότι βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές στιγμές τους .
Η εισαγγελέας τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία. Μέχρι την απολογία του παραμένει κρατούμενος.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.
Επιπλέον, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



