Ορφέας Αυγουστίδης – Η πρόταση για το Survivor και ο γάμος
Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απείχε χρόνια από την τηλεόραση καθώς και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.
Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Ο νέος ρόλος και η συνεργασία με την μητέρα του
«Σε αυτή τη συνθήκη στους λόγους του «ναι» ήταν το καστ, ήταν η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει. Τώρα ήταν μια πολύ καλή στιγμή. Ηταν ένα καστ που με αφορά να είμαι δίπλα του. Το κομμάτι της συνεργασίας με τη μαμά μου έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη παίζοντας αυτούς τους ρόλους. Πραγματικά απορώ με την εμπιστοσύνη που μου έδειχνε η μαμά μου».
Το Survivor και ο γάμος
«Μου είχαν ξάνει πρόταση για το Survivor. Δε θα το σκεφτόμουν γιατί δε θα μπορούσα να στηρίξω τέτοια έκθεση για χάρη του παιχνιδιού. Παίζω σπίτι με τη σύντροφό μου και τον γιο μου. Γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή. Θα δούμε γάμο και βάφτιση. Έχουμε παιδί, προχωράει η ζωή. Δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν τελικά η τελετή».
- «Προσπάθησα πολύ να σε αγαπήσω, είμαι παιδί σου» – Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τα γενέθλια του πατέρα της
- Υπέγραψε και το Μαρούσι την αναθεωρημένη Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες
- Μπορεί η διπλωματία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν να αποδώσει καρπούς; Τα περιθώρια στενεύουν
- Τι λένε για τον Κέντρικ Ναν: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο ιατρικό…»
- ΠΑΣΟΚ: Βαθιά αντιλαϊκή απόφαση οι αυξήσεις του κόστους νερού στους Δήμους της Αττικής
- Λακαφώσης για δυστύχημα στα Τέμπη: Τα καθίσματα λειτούργησαν ως προσάναμμα, ήταν σκέτο πανί



