Κρήτη – Αποσωληνώθηκε η 36χρονη έγκυος που βρίσκεται στη ΜΕΘ με κοροναϊό
Η έγκυος που διανύει την 26η εβδομάδα της κύησης προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στην εντατική, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση κρίσιμη.
Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την 36χρονή έγκυο που χρειάστηκε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.
Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, η 36χρονη γυναίκα έχει επαφή με το περιβάλλον καθώς σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζελείου Κώστα Τερζάκη που μίλησε στο ekriti.gr, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της.
«Η 36χρονη έχει ξυπνήσει και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη, παραμένει όμως στη ΜΕΘ. Το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους γιατρούς» ήταν η δήλωση του Διοικητή του νοσοκομείου στο ekriti.gr
Η έγκυος που διανύει την 26η εβδομάδα της κύησης προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στην εντατική, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση κρίσιμη. Άμεσα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της.
Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες και μετά από ιατρικό συμβούλιο είχε αποφασιστεί να προχωρήσει καισαρική τομή που θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει έγκυο και έμβρυο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο


