
Μητσοτάκης για τουρισμό – «Υπάρχουν προορισμοί που φτάνουν στα όριά τους – Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε μέτρα»
«Είχαμε σχέδιο. Από το Ψηφιακό Πιστοποιητικό μέχρι την ξεκάθαρη επικοινωνία και σαφή πρωτόκολλα. Ανοίξαμε τον τουρισμό με ασφάλεια. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει»
«Κερδίσαμε, το κερδίζουμε το στοίχημα του τουρισμού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από τη ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πορεία του τουρισμού τόσο φέτος, όσο και μελλοντικά δήλωσε πως «κερδίσαμε, το κερδίζουμε το στοίχημα του τουρισμού. Είχαμε σχέδιο. Από το Ψηφιακό Πιστοποιητικό μέχρι την ξεκάθαρη επικοινωνία και σαφή πρωτόκολλα. Ανοίξαμε τον τουρισμό με ασφάλεια. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει».
«Νομίζω ότι αυτό που πετύχαμε στην πανδημία είναι ότι είχαμε περισσότερα εισοδήματα χωρίς την ίδια αύξηση των επισκεπτών. Υπάρχουν προορισμοί που φτάνουν στα απόλυτα όριά τους. Δεν θα διστάσουμε για κάποιους από αυτούς να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα. Πρέπει να προστατεύσουμε τον πυρήνα του προϊόντος μας».
Δείτε όσα είπε
- Πάτρα: Σοκ από το τραγικό τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο – Δεν έδωσε στοιχεία η κάμερα από το κράνος του 52χρονου
- Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Γιατί δεν επέτρεψαν τις επαναλήψεις στις «3 Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν»
- Μεξικό: Στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ 2026 οι Πινέδα και Σάντσες (vid)
- Προς νέα μείωση ασφαλιστικών εισφορών – Ποιους αφορά
- Meteo: Δορυφορική εικόνα των γαλάζιων θαλάσσιων σχηματισμών στη Λευκάδα
- Το απόλυτο χάος στη Μίλαν: Γίνεται… ομάδα έως τις 16 Ιουνίου ή μπλέκει!





