Αναγκαστική προσγείωση Boeing που πετούσε από την Τουρκία προς τη Ρωσία
Κανείς από τους επιβάτες ή το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε
Ένα αεροσκάφος Boeing που εκτελούσε πτήση τσάρτερ από την Αττάλεια της Τουρκίας με προορισμό το Βλαδιβοστόκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, οι πιλότοι της πτήσης 767 ζήτησαν να προσγειωθούν εκτάκτως στο Κρασνογιάρσκ, ενώ πετούσαν πάνω από την πόλη, επειδή αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα με το υδραυλικό σύστημα.
Κανείς από τους επιβάτες ή το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε.
Η ρωσική εταιρεία Azur Air, στην οποία ανήκει το αεροπλάνο, ανέφερε ότι «ερευνάται» το πρόβλημα και ότι στους επιβάτες θα προσφερθεί γεύμα και νερό, όσο θα περιμένουν στο αεροδρόμιο για να τους παραλάβει άλλο αεροσκάφος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Καρυδόπιτα
- Ιράν: Αναφορές ότι οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον πολεμικά πλοία και στρατεύματα – Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη
- Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου μετά τις σκληρές δηλώσεις της για τη δίκη
- Άσκηση: Εσύ ξέρεις τη μέθοδο HLM;
- Με βροχές και σκόνη σήμερα ο καιρός – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
- Μάρτιν Σκορσέζε και «Star Wars» πάνε μαζί; Από φέτος, ναι



