Ένταση στην πορεία κατά των εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη
Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας των ατόμων που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας διαδηλωτής πήρε καρέκλα και έκατσε στο οδόστρωμα.
Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας των ατόμων που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, ένας από τους διαδηλωτές με την ελληνική σημαία, πήρε ένα καρεκλάκι και έκατσε στη μέση του δρόμου, απαιτώντας να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Νίκης και να βγουν στο οδόστρωμα οι υπόλοιποι διαδηλωτές.
Οι αστυνομικοί τότε προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το οδόστρωμα, προκειμένου να μην τραυματιστεί, με τον ίδιο να αντιδρά έντονα.
Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές έκλεισαν τη λεωφόρο Νίκης διαδηλώνοντας κατά των εμβολιασμών και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ.
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
- ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Καμία εμπιστοσύνη και καμία συναίνεση με την κυβέρνηση των σκανδάλων
- Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατέλαβε δύο οικισμούς στα ανατολικά της Ουκρανίας
- Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα 600 πλαστά διαβατήρια – Είχαν συλληφθεί για εγκληματική οργάνωση
- «Melania»: Εκατομμύρια στο τραπέζι, αμφίβολο box office εν όψει του Super Bowl


