
Μίκης Θεοδωράκης – Το «αντίο» του μικρού Αναστάση με το «Σώπα όπου να’ ναι θα σημάνουν οι καμπάνες»
Ο μκρός Αναστάσης αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Μίκη Θεοδωράκη
Πολίτες κάθε ηλικίας σχημάτισαν και σήμερα ουρές έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών όπου η σορός του Μίκη Θεοδωράκη είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Με λουλούδια στα χέρια, ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς έξω από τη Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε στον Μίκη Θεοδωράκη.
Ανάμεσά τους ξεχώρισε σήμερα, λίγο πριν το τελευταίο «αντίο», ο μικρός Αναστάσης ο οποίος τραγούδησε δύο από τα πιο γνωστά τραγούδια του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.
Ο μικρός Αναστάσης τραγούδησε το «Λίγο ακόμα» και το «Σώπα όπου να ‘ ναι θα σημάνουν οι καμπάνες» αποχαιρετώντας με τον δικό του τρόπο τον Μίκη Θεοδωράκη.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
- Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν είναι σεξοβόμβα – «Κανόνας η ταπείνωση της γυναίκας»
- Χαμός στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής φώναξε «βόμβα» μέσα σε αεροπλάνο και συνελήφθη (vid)





