Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Κυκλοφόρησε το βιβλίο του στην Τουρκία
Θα μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες, μεταξύ των οποίων αγγλικά, αραβικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά
«Ένας δικαιότερος κόσμος είναι εφικτός». Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κυκλοφόρησε χθες.
Πρόκειται για έναν βιβλίο που παρουσιάζει το όραμα του μετά το 2023 και όπως αναφέρει στον πρόλογό του ο κόσμος δεν πρέπει να εξαρτάται μόνο από τις πέντε μεγάλες δυνάμεις σημειώνοντας ότι πρέπει να μπουν κι άλλες χώρες, ώστε να γίνει δικαιότερος.
Ο εκδοτικός οίκος πίσω από το βιβλίο είναι ο Turkuaz, που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη. Θα μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες, μεταξύ των οποίων αγγλικά, αραβικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά.
Το βιβλίο αναμένεται να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα στην Τουρκία και η τιμή του κυμαίνεται από 32-40 τουρκικές λίρες, δηλαδή 3,2-4 ευρώ.
- Αργυρώ – Γιορτινό Τραπέζι: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τα φετινά trends στη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού
- Αλλαγή σκυτάλης στο Μαϊάμι μετά από 28 χρόνια – Νίκησαν οι Δημοκρατικοί στο προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων
- Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Στέγαση: Ευρωπαϊκό μοντέλο αύξησης προσφοράς κατοικιών με νέο μείγμα παρεμβάσεων εξετάζει η κυβέρνηση
- Οι φόροι που απομυζούν τα νοικοκυριά και αυξάνουν τα έσοδα






