Ρονάλντο – Επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο Μάντσεστερ και μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, όπου συνάντησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Το Μάντσεστερ κινείται σε ρυθμούς Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να μεταβαίνει στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια και να συναντά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Κάρινγκτον, και είχαν μία συζήτηση σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Ο Ρονάλντο επέστρεψε στο μέρος όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο του υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ αυτή τη φορά συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη και νυν προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο 36χρονος σούπερ σταρ έφτασε στο Κάρινγκτον, καθώς αποχώρησε από την Εθνική Πορτογαλίας λόγω τιμωρίας και έχοντας περάσει τον απαιτούμενο χρόνο καραντίνας.
Στο προπονητικό, εκτός από τον Σόλσκιερ, συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του, έκανε βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Κάρινγκτον, ενώ χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τον Σόλσκιερ να «κουνάει το δάχτυλο» στον Κριστιάνο, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να είναι άκρως χιουμοριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited)
Cristiano and Mata walk out at Carrington 😍
via @ManUtd pic.twitter.com/GwnyPH6hjw
— utdreport (@utdreport) September 7, 2021
- Οικονομία: Από τους Baby Boomers στην Gen Z – Πώς επενδύει τα χρήματά της η κάθε γενιά
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή


