Νέο «άκυρο» του Κεσί στη Μίλαν
Αρνητική ήταν και πάλι η απάντηση του στη νέα πρόταση ανανέωσης της Μίλαν.
Ο Φρανκ Κεσί διστάζει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, που του έχει προτείνει η διοίκηση της Μίλαν, καθώς έχει προτάσεις από την Αγγλία, αφού πραγματοποίησε και την περασμένη σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Ο Ιβοριανός μέσος έχει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» έως το επόμενο καλοκαίρι και ο τεχνικός της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, εισηγήθηκε στη διοίκηση την επέκταση της συνεργασίας έως το 2024.
Ο 23χρονος άσος, που αποκτήθηκε από την Αταλάντα, πρώτα ως δανεικός το 2017 και το 2019 με κανονική μεταγραφή, σκέφτεται την πρόταση της διοίκησης, καθώς σύμφωνα με την (έγκυρη) ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello sport» η Λίβερπουλ και η Τότεναμ ήδη προσέγγισαν τον ατζέντη του ενόψει Ιανουαρίου.
Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κεσί απάντησε για τρίτη φορά αρνητικά στην πρόταση της Μίλαν για να υπογράψει άμεσα την επέκταση του συμβολαίου του.
- O Εργκίν Αταμάν για την ετοιμότητα του Τζέριαν Γκραντ ενόψει Μονακό
- Θάνατος Έπσταϊν: Κάμερες «νεκρές», φρουροί εκτός ελέγχου
- Σε αυτόν τον τόπο, το νερό έχει όνομα. ΖΑΓΟΡΙ
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ απέκλεισε τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες
- Στήριξη στον θεσμό της αναδοχής από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
- Ανοίγουν μέτωπο στην Ερυθρά Θάλασσα οι Χούθι – «Είμαστε πλήρως έτοιμοι στρατιωτικά»


