Μάντσεστερ Σίτι – «Δένει» τον Φόντεν με τετραπλάσιο μισθό
Έτοιμος να υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο Φιλ Φόντεν.
Πολύ κοντά στο να σφραγίσει την… αιώνια του παραμονή στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Φιλ Φόντεν! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του μία νέα πρόταση από τους «πολίτες» την οποία αναμένεται να κάνει αποδεκτή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η Daily Star, η Σίτι προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2027 στον Φόντεν, τετραπλασιάζοντας του τον μισθό! Οι «πολίτες» φέρεται να προσφέρουν στον Άγγλο σταρ 150.000 λίρες την εβδομάδα, την ώρα που αυτή τη στιγμή του δίνουν 40.000.
Με τον τρόπο αυτόν, η πρωταθλήτρια Αγγλίας θέλει να επιβραβεύσει τον 21χρονο για την περσινή εκπληκτική του σεζόν την οποία ολοκλήρωσε με 16 γκολ και 10 ασίστ σε 50 συμμετοχές.
- «Βιολάντα»: Οι αντιφάσεις του ιδιοκτήτη που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές – Τι είπε για την οσμή
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι ο Έλληνας σωσίας που ταξίδεψε μαζί με τον διάσημο ηθοποιό
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου
- «Η κατάρρευση» του Φ.Σ. Φιτζέραλντ στο θέατρο Rabbithole