Οινούσσες – Πέθανε από κορoναϊό αρνητής ιερέας – Δεν είχε εμβολιαστεί από επιλογή
Ο 80χρονος πατήρ Νικόλαος ο οποίος ήταν εφημέριος του ναού του Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες νόσησε από κοροναϊό και η υγεία του επιδεινώθηκε καθώς ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος.
Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η περιπέτεια με τον κοροναϊό για τον ιερέα στις Οινούσσες καθώς ο ίδιος πέθανε από την ασθένεια και η σύζυγός του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το xiakoslaos.gr ο 80χρονος πατήρ Νικόλαος ο οποίος ήταν εφημέριος του ναού του Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες νόσησε από κοροναϊό και η υγεία του επιδεινώθηκε καθώς ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος.
Ήταν αρνητής
Μάλιστα όπως πληροφορείται το xiakoslaos.gr ο παπά Νικόλας Καραβάς ήταν και αρνητής της πανδημίας γι αυτό είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί.
Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Χίου βρίσκεται και η σύζυγός του, 71 ετών, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους θεράποντες ιατρούς να εξετάζουν κάθε δυνατή λύση για να σωθεί η ζωή της.
Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πρεσβυτέρα η οποία επίσης είναι αρνήτρια της πανδημίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας