
Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 2.840 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας
Στο «κόκκινο» παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.840 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Για ακόμα μια μέρα η Αττική έχει πολύ λιγότερα από τα μισά κρούσματα του κοροναϊού, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες με την επιστροφή των αδειούχων. Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 679 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 293.
Σταθερά στο «κόκκινο» για πολλοστή μέρα στη σειρά βρίσκεται η Κρήτη, με το Ηράκλειο να «δίνει» 90 κρούσματα, το Ρέθυμνο 42 και τα Χανιά 39.
Ακόμα, 96 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 78 η Λάρισα και 68 η Καβάλα.
Τέλος, 144 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Δείτε αναλυτικά:
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ


