
Ηράκλειο – 19 συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστογραφία πιστοποιητικών
Πρόκειται για αλλοδαπούς που επιχείρησαν να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ισπανία.
Στη σύλληψη 19 ατόμων για πλαστογραφία πιστοποιητικών προχώρησαν οι αρχές στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης», από τις 23 Αυγούστου έως και τις 29 Αυγούστου.
Πρόκειται για 15 άνδρες και 4 γυναίκες -όλοι αλλοδαποί- που σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Ισπανίας, Σλοβενίας και Γεωργίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία και Ισπανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους
- Αρβανίτης: Η κτηνοτροφία και η οικονομία της Λέσβου καταστρέφονται
- Ο πρόεδρος Αούν προχώρησε σε διάγγελμα με αιχμές εναντίον του Ιράν και της Χεζμπολάχ
- «Έγδυσαν» πανάκριβη Porsche στο Λος Άντζελες – Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης
- LIVE: Ίντερ – Κάλιαρι


