
Γιώργος Καράβας – Οικογενειακές διακοπές στην Σκιάθο για τον coach του GNTM
Λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα του GNMT, ο Γιώργος Καράβας απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του
Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν ο Γιώργος Καράβας που ανέλαβε το ρόλο του coach αφού η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάθισε στη θέση του 4ου κριτή.
Ο τέταρτος κύκλος του GNTM πλησιάζει και ο Γιώργος Καράβας έκανε ένα διάλειμμα από τα απαιτητικά γυρίσματα για να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του.
Πιο συγκεκριμένα, ο γοητευτικός coach του reality μόδας μαζί με την καλλονή σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού – πριν δύο μήνες έκλεισαν 10 χρόνια κοινής πορείας – βρίσκονται στην Σκιάθο, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα δυο παιδιά τους, τον 8χρονο Ιάσωνα και την 6χρονη Καλλιόπη.
Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Hello και της Εύας Βλαχάβα, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού, έχοντας άριστη σχέση και οι δύο με τη γυμναστική, δεν θα γινόταν να μην επιδοθούν μαζί με τα παιδιά τους και σε θαλάσσια σπορ.
Η οικογένεια απόλαυσε τις στιγμές παιχνιδιού με την κουλούρα, ενώ ο μπαμπάς Καράβας συμμετείχε στις βουτιές των παιδιών του στη θάλασσα.
Μιλώντας για την Ραφαέλα Ψαρρού, ο Γιώργος Καράβας έχει δηλώσει:
«Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε τυχαία.
Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε.
Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά».
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι




