Ζάκυνθος – Νεκρός από κοροναϊό 77χρονος εμβολιασμένος – Ήταν σε ανοσοκαταστολή
Ο 77χρονος, είχε σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα, για το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ακολουθούσε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, που ουσιαστικά αδρανοποίησε το εμβόλιο.
Κατέληξε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και ο δεύτερος ασθενής που έδινε μάχη με τον κοροναϊό, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Πρόκειται για 77χρονο Ζακυνθινό ο οποίος εισήχθη στην κλινική covid του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Ο 77χρονος, σύμφωνα με την ertnews, ήταν εμβολιασμένος, αλλά ανοσοκατεσταλμένος με σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα, για το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ακολουθούσε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, που ουσιαστικά αδρανοποίησε το εμβόλιο.
- ΑΕΚ: Η αρχική 11άδα του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Ο Ματ Ντέιμον υποστηρίζει ότι το «cancel σε ακολουθεί μέχρι τον τάφο»
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Στις φλόγες τυλίχθηκε εμπορικό κέντρο στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 6 νεκροί



