ΕΛ.ΑΣ – Χακάρουν τους λογαριασμούς στα social media με ένα μήνυμα
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας προειδοποιεί ότι τα μηνύματα αυτά είναι κακόβουλα, καθώς απατεώνες έχουν στόχο να «χακάρουν» τους λογαριασμούς του κόσμου στα social media
Για νέα απάτη τύπου phishing με μηνύματα, με στόχο τους λογαριασμούς των πολιτών στα social media, προειδοποιεί η Ελληνική Αστυνομία.
Οι πολίτες μπορεί να λάβουν μήνυμα, συνήθως στο κινητό, που τους ζητά να πατήσουν κάποιον σύνδεσμο (link) για να επιστρέψουν στον λογαριασμό τους σε οποιoδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter και άλλα).
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας προειδοποιεί ότι τα μηνύματα αυτά είναι κακόβουλα, καθώς απατεώνες έχουν στόχο να «χακάρουν» τους λογαριασμούς του κόσμου στα social media.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας