
Αρναούτογλου – Προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν και πότε
Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook, δίνει την πρόγνωσή του για τον καιρό των επόμενων ημερών και μέχρι τις 28 Αυγούστου.
Ο Σάκης Αρναούτογλου, με νέα ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στον καιρό των επόμενων ημερών, ενώ προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες και χαλάζι.
Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρει: «Με δυο λόγια: Προσοχή! Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ήπειρο, τη δυτική – κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά / ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου όπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι!».
Πότε θα υπάρξει βελτίωση του καιρού
Ο έμπειρος προγνώστης καιρού αναφέρει στη συνέχεια: «Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την ερχόμενη Κυριακή ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει “συγκρατημένη” άνοδο μέχρι περίπου και τα τέλη της όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο άστατος καιρός κυρίως στα δυτικά και βόρεια!».
Η ανάρτηση στο Facebook
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –

