
Γιώργος Τσαλίκης – Που βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του;
Όλες οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές του Γιώργου Τσαλίκη
Ο γνωστός τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας στον Δήμο Περιστερίου βρέθηκε για τρεις ημέρες με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου και τα τρία τους παιδιά στο κυκλαδίτικο νησί και όλοι μαζί απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό αλλά και τις βουτιές τους στην θάλασσα.
Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η Δώρα Δημητροπούλου δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους.
Σε όλη τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ανήσυχος με την κατάσταση με τις φωτιές γι’ αυτό αναρτούσε συνεχώς αμέτρητα stories, ώστε να βοηθήσει τους εθελοντές αλλά και τις φιλοζωικές οργανώσεις.
Δείτε τις φωτογραφίες
- Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα πολλά, το χρώμα ένα – βαθύ γαλάζιο
- Ο Δήμος Πειραιά επιστρέφει περισσότερες από 100 νέες θέσεις στάθμευσης για τους δημότες
- Μαρινέλλα: Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη τραγουδίστρια
- Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η γνώμη του για τη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον;
- Γαλλία: Τρένο υψηλής ταχύτητας συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας νεκρός, 27 τραυματίες






