Ύστερα από κάποιες μέρες απουσίας η Ιωάννα Τούνη έκανε το μεγάλο comeback στα social media. Συγκεκριμένα, η Influencer επέστρεψε στο Instagram μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί από followers της για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με τα ταβερνάκια στους Παξούς που ήταν κλειστά εν μέσω καύσωνα.
Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της που είχε χθες, 10 Αυγούστου, τα οποία πέρασε με ελάχιστους αλλά εκλεκτούς φίλους της κάποια εξομολογητικά stories και ζήτησε συγγνώμη αλλά για άλλον λόγο.
Συγκεκριμένα έγραψε η Ιωάννα Τούνη:
«Χθες λοιπόν έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω.
Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.
Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους. Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά δεν θα έλειπε η “τούρτα-έκπληξη” από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων.
Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν…
Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας