Κρήτη – Νέα στοιχεία για την γυναικοκτονία – Τι είχε καταγγείλει το θύμα στις Αρχές
Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία 47χρονης στο Ρέθυμνο – Ο δράστης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Η 47χρονη που δολοφονήθηκε από άνδρα στο Ρέθυμνο δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό μέσα στην επιχείρησή της, η οποία βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα του δράστη στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.
Στη συνέχεια ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/8), μπροστά σε τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Ο δράστης μπήκε στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Έπειτα, ο ένοπλος βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πριν ένα έτος.
Έτσι, η σχέση τους διεκόπη, ωστόσο, το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον άνδρα.
Στο σημείο της δολοφονίας έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της και, δυστυχώς, λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.
- Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
- Κρήτη: Αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους οι 6 «εικονικοί εργοδότες» – Στη φυλακή οι δύο Πακιστανοί μεσάζοντες
- Ο Μπράιαν Μπαουμγκάρτνερ και η κομμένη του ατάκα στο «The Office»
- Σλοβενία: Μάχη σώμα με σώμα στις εκλογές μεταξύ φιλελεύθερων και λαϊκιστών εν μέσω σκανδάλου παρακολουθήσεων
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 26ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Νίκολιτς: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν τελείωσε τίποτα»



