Φωτιά στην Κρήτη – Συναγερμός για πυρκαγιά στις Γούρνες Ηρακλείου – Απομακρύνονται οι κάτοικοι
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Νέο πύρινο μέτωπο έχει ξεσπάσει στη χώρα. Αυτή τη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Γούρνες Τεμένους του Ηρακλείου. Μάλιστα, για προλητπικούς λόγους έχει ζητηθεί από τις αρχές να απομακρυνθούν οι κάτοικοι, καθώς η φωτιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Όπως αναφέρει το ekriti, η φωτιά, είναι ορατή από πολλά σημεία της πόλης, ενώ επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ηρακλείου, με περισσότερα από δέκα οχήματα από το Ηράκλειο και την ενδοχώρα, δύο πεζοπόρα τμήματα και υδροφόρες που φτάνουν για ενίσχυση. Από αέρος, τη μάχη της κατάσβεσης δίνουν το πυροσβεστικό ελικόπτερο που απογειώθηκε νωρίτερα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ επιχείρησαν και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα της Κύπρου που έχουν μετασταθμεύσει στην Κρήτη.
Επίσης, ζητήθηκε συνδρομή και άλλου πυροσβεστικού ελικοπτέρου, το οποίο σύμφωνα με το ίδιο Μέσο πήγε στο νησί από την Καλαμάτα.
- Νέα πλατφόρμα καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς
- Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε το αεροπλανοφόρο «USS Gerald R. Ford» από τη Σούδα
- Ρεκόρ με τη Ρίο Άβε ο Συλαϊδόπουλος και αποθέωση από τα πορτογαλικά ΜΜΕ
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα
- Iνστιτούτο ΕΝΑ: Τα βασικά οικονομικά μεγέθη σε δύο κομβικές περιόδους – Κυβέρνηση Τσίπρα vs κυβέρνηση Μητσοτάκη


