
Σεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου – Έγινε αισθητή σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας
Το επίκεντρο εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 8:00, στην Πάτρα, τη Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν τρία χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.
- Δύο «εξαφανισμένοι» πίνακες του Μονέ εδώ κι έναν αιώνα, βγαίνουν στο σφυρί
- Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;
- Το τέλος του Wi-Fi όπως το ξέραμε; Η τεχνολογία φωτός που φέρνει τα 362 Gbps
- Μέση Ανατολή: Τα λιπάσματα αναδεικνύονται σε μια από τις πιο μεγάλες απώλειες του πολέμου
- Ευρώπη: Συνασπισμός των προθύμων για τις γεωπολιτικές απειλές
- Mel B: «Δεν είναι όλες οι Spice Girls αρκετά ειλικρινείς»


