Γαλλία – Επεισόδια στις διαδηλώσεις εναντίον του υγειονομικού πιστοποιητικού
Είναι το τρίτο Σαββατοκύριακο που οι Γάλλοι βγαίνουν στους δρόμους εναντίον του υγειονομικού πιστοποιητικού, το οποίο καταγγέλλουν ως μέτρο που περιορίζει τις ατομικές ελευθερίες.
Σε επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία στο Παρίσι εξελίχθηκε η χθεσινή διαδήλωση εναντίον του υγειονομικού πιστοποιητικού που αποφάσισε η κυβέρνηση Μακρόν.
Είναι το τρίτο Σαββατοκύριακο που οι Γάλλοι βγαίνουν στους δρόμους εναντίον του υγειονομικού πιστοποιητικού, το οποίο καταγγέλλουν ως μέτρο που περιορίζει τις ατομικές ελευθερίες.
Στο Παρίσι, οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία, υπήρξαν τραυματισμοί και έγιναν πάνω από 10 προσαγωγές.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 200.000 άνθρωποι διαδήλωσαν χθες σε όλη τη Γαλλία, δηλαδή 40.000 περισσότεροι από το προηγούμενο Σάββατο.
Η αύξηση του αριθμού των διαδηλωτών κατά του υγειονομικού πιστοποιητικού προβληματίζει ιδιαίτερα τη γαλλική κυβέρνηση.
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το λιντσάρισμα, τα δεσμά και η χρυσή εκδίκηση της ποπ πριγκίπισσας – «Δικαιοσύνη»
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου και πορνογραφία – Μαζί τους και μία ανήλικη
- Τζουμέρκα: Δρόμος υποχώρησε στα Πράμαντα και «κατάπιε» ΙΧ – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός
- ΚΚΕ: Οι φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής δείχνουν το ηθικό μεγαλείο των κομμουνιστών
- Ηράκλειο: Ακυρώθηκε το Καστρινό Καρναβάλι – Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα






