
Σεισμός στη Νίσυρο – Ο Ευθύμιος Λέκκας για τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στο νησί
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ διαβεβαίωσε ότι αυτό που προέχει είναι να είναι καλά οργανωμένοι τόσο οι τοπικοί όσο και οι κεντρικοί φορείς προκειμένου αν συμβεί κάτι σε ακραία περίπτωση να παρέμβουν αποτελεσματικά.
Για τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νίσυρο μίλησε Ευθύμιος Λέκκας πρόεδρος του ΟΑΣΠ στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή »Πρωινή Ενημέρωση».
Ο κ. Λέκκας εξήγησε ότι πρόκειται για ένα υποθαλάσσιο ρήγμα που εδώ και δύο μήνες δίνει σημαντικούς σεισμούς και πάρα πολλούς μετασεισμούς στην περιοχή μεταξύ Νισύρου και Τήλου.
«Ευτυχώς» πρόσθεσε, «είναι στο θαλάσσιο χώρο και αρκετά μακριά θα έλεγε κανένας, 10 – 15 χλμ από την Τήλο και δεν έχουμε επιπτώσεις στο νησί».
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ διαβεβαίωσε ότι αυτό που προέχει είναι να είναι καλά οργανωμένοι τόσο οι τοπικοί όσο και οι κεντρικοί φορείς προκειμένου αν συμβεί κάτι σε ακραία περίπτωση να παρέμβουν αποτελεσματικά.
- Αλ Τσαντίρι: Ο Άδωνις, η… τρισκομυριοστή και η πολιτική (και μη) κριτικήτ
- Αλλαγή στους ξένους και ο Ολυμπιακός ενόψει των τελικών με Παναθηναϊκό
- Ο πρέσβης της Τουρκίας μίλησε υπέρ της προώθησης του διαλόγου Αθήνας – Άγκυρας
- Ο Ντεσαγί στηρίζει τον Εμπαπέ και συμβουλεύει τον Μουρίνιο
- Προαστιακός: Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Ασπρόπυργος λόγω πυρκαγιάς νωρίτερα
- Harrods κατά Αλ Φαγέντ – «Οι επιζήσασες πρέπει να δικαιωθούν» – Η ανήθικη πρόταση στη Νταϊάνα




