Αποφυλακίστηκε ο Ηρακλής Κωστάρης της 17Ν – Είχε δολοφονήσει τον Μπακογιάννη
Κατά την απολογία του, είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στη «17η Νοέμβρη» και είχε τονίσει ότι ποτέ δεν υιοθέτησε την πρακτική της βίας
Με όρους αποφυλακίστηκε χθες, Πέμπτη, ο Ηρακλής Κωστάρης, μέλος της 17 Νοέμβρη, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, δολοφόνησε τον Παύλο Μπακογιάννη.
Ο Κωστάρης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια, έχοντας λάβει μέρος και σε αρκετές άλλες κακουργηματικές ενέργειες της «17Ν» -μεταξύ άλλων και σε ληστεία. Ο «Χάρης» ή «Τάκης», όπως τον αποκαλούσαν, συνελήφθη το καλοκαίρι του 2002, στην Πρέβεζα.
Κατά την απολογία του, είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στη «17η Νοέμβρη» και είχε τονίσει ότι ποτέ δεν υιοθέτησε την πρακτική της βίας.
«Οποιαδήποτε κοινωνική αλλαγή είναι εφικτή μόνο μέσα από κοινωνικούς αγώνες» είχε πει τότε.
Ποιος είναι ο Ηρακλής Κωστάρης της «17Ν»
Ο Ηρακλής Κωστάρης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ληστεία και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Τα τελευταία χρόνια λάμβανε τις προβλεπόμενες πενθήμερες άδειες και επισκεπτόταν την οικογένειά του, ενώ λάμβανε και εκπαιδευτικές άδειες, σπουδάζοντας Πληροφορική.
Εργαζόταν στην Κεντρική Αποθήκη Υλικών (ΚΑΥΦ) των φυλακών Κορυδαλλού.
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ στη μάχη για το «si» του Κέπα
- Είναι πιστοί οι Έλληνες; Οι απαντήσεις θα σας εντυπωσιάσουν!
- Τhe Simpsons: Το φαινόμενο, η αναρχία, το θεώρημα του Φέρμα και η αποθέωση της πιπίλας στο Χάρβαρντ – «Κίτρινος πυρετός»
- Ο ΠΑΟΚ έκανε άνω κάτω το Κύπελλο – Έρχεται Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στους «8» και ο νικητής με Παναθηναϊκό-Άρη στον ημιτελικό
- Λαζόπουλος για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν λέει η Νέα Δημοκρατία να πάω στο φυσικό δικαστή, έχει πιάσει ήδη τον φυσικό δικαστή
- Αλεξανδρούπολη: Καρδιακή ανακοπή από ασιτία η αιτία θανάτου του 3χρονου







