Αθηνά Οικονομάκου – Νέες φωτογραφίες της με μαγιό ενάμιση μήνα μετά τη γέννα
Οι αναλογίες της ζαλίζουν. Εσείς είδατε την ανάρτησή της από την Μύκονο;
Στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρεί εκεί ξενοδοχειακή μονάδα και έτσι η ηθοποιός πήρε την νεογέννητη κόρη της, Σιέννα, και τον γιο της, Μάξιμο, και βρίσκεται στο πλευρό του.
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση μετά τη γέννα, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η φροντίδα της μικρής. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ηθοποιός δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της με μπικίνι στα social media, δείχνοντας στους ακολούθους της πώς είναι το σώμα της μόλις ενάμιση μήνα μετά τον τοκετό.
Όπως θα δείτε παρακάτω, η Αθηνά έχει επανέλθει πλήρως στο κορμί που διατηρούσε πριν την δεύτερη εγκυμοσύνη της αφήνοντάς μας άφωνους:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓐𝓽𝓱𝓲𝓷𝓪 𝓞𝓲𝓴𝓸𝓷𝓸𝓶𝓪𝓴𝓸𝓾 𝓢𝓽𝓪𝓻✰ (@athinao1konomakou.star)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓐𝓽𝓱𝓲𝓷𝓪 𝓞𝓲𝓴𝓸𝓷𝓸𝓶𝓪𝓴𝓸𝓾 𝓢𝓽𝓪𝓻✰ (@athinao1konomakou.star)
- Λονδίνο: Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς θα συζητήσουν με τον Ζελένσκι το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)




