Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για την γνωριμία με τον έρωτα της ζωής της

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για την γνωριμία με τον έρωτα της ζωής της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό των παιδιών τους, Μάξιμου και Σιέννας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το ζευγάρι βρέθηκε στη βάφτιση της κόρης ενός φιλικού ζευγαριού και εκεί συνάντησε πολλά αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και τα πρόσωπα που ήταν μπροστά στην πρώτη γνωριμία της ηθοποιού με τον επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2013 στη Μύκονο.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακάλεσε στη μνήμη της εκείνη την ημέρα και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram, έγραψε:

«Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου… σχεδόν 8 χρόνια πίσω… Πόσο μου είχε λείψει να είμαστε όλοι μαζί πάλι».

Η Αθηνά Οικονομάκου περιγράφοντας σε παλιότερη συνέντευξή της τη μέρα της γνωριμίας της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είχε πει:

«Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!».

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2017 στο Γύθειο, ενώ σχεδόν ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος του στη Μύκονο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024