ΗΣΑΠ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς μεταξύ των σταθμών Πειραιάς-Φάληρο
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης
Συνεχίζονται οι εργασίες από τα τεχνικά συνεργεία της ΣΤΑΣΥ για την αποκατάσταση των δρομολογίων στο δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε, νωρίς το πρωί, μεταξύ των σταθμών Πειραιάς-Φάληρο και τις φθορές που αυτή προκάλεσε σε καλωδιώσεις ηλεκτροδότησης και σηματοδότησης.
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό, γίνεται πλέον στο τμήμα «Φάληρο – Κηφισιά», με μετεπιβίβαση των επιβατών στο σταθμό «Ταύρος» σε άλλο συρμό.
Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ έχει εκτάκτως δρομολογήσει λεωφορεία στο τμήμα της γραμμής 500 από Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη) μέχρι το Φάληρο. Επίσης, οι επιβάτες που μετακινούνται από και προς Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιούν τις εξής γραμμές: 040 Πειραιάς – Σύνταγμα, 130 Πειραιάς – Νέα Σμύρνη, 217 Πειραιάς – Αγ. Δημήτριος – Στ. Δάφνη, 218 Πειραιάς – Στ. Δάφνη, 229 Πειραιάς – Αγ. Δημήτριος – Στ. Δάφνη, Α1 Πειραιάς – Βούλα και Β1 Πειραιάς – ‘Ανω Γλυφάδα.
«Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα τεχνικά της συνεργεία, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία μέχρι τον Πειραιά», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση


