Κορινθία: Από βαφτίσια γυρνούσε ο ιερέας που απανθρακώθηκε μέσα στο αμάξι
Το περιστατικό συνέβη έξω από το χωριό Αθίκια προς το χωριό Χιλιομόδι το απόγευμα της Κυριακής και προκάλεσε συναγερμό στις αρχές
Ο εφημέριος της εκκλησίας της Αλμυρής Κορινθίας είναι ο νεκρός ο οποίος βρέθηκε εντός του καμένου οχήματος που βρέθηκε μεταξύ Αθικίων και Χιλιομοδίου στην Κορινθία.
Το αυτοκίνητο – σύμφωνα με το korinthostv.gr -, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο που ήταν δίπλα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια πήρε φωτιά. Δυστυχώς ο οδηγός δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο εγκαίρως.
Ο άτυχος ιερέας, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, γυρνούσε από βαφτίσια στο Ναύπλιο και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι από τραγικό γεγονός.
Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί στην Κορινθία όταν εντόπισαν ένα καμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν απανθρακωμένο το πτώμα του οδηγού.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός είχε απανθρακωθεί.
- Ο Άλεκ Πίτερς έσπασε μεγάλο ρεκόρ του Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό κι έγραψε ιστορία (vids)
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία την Κυριακή – Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε
- Τσίπρας: Ολική ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη – Σαρωτικές αλλαγές για ένα νέο κράτος για όλους
- Τρίμηνο-φωτιά για τα εργασιακά: Θα φέρει ο «κούκος» της Κοινωνικής Συμφωνίας την άνοιξη στους μισθούς;



