Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση με το εντυπωσιακό φόρεμα και το όλο νόημα σχόλιό της
"Φωτιά" η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από κάθε άποψη
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.
Προς το παρόν, τα δύο αγόρια βρίσκονται στην Τήνο μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση.
Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει, παρά μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους πού βρίσκεται καθώς η ανάγκη της είναι να απομονωθεί και να ξεκουραστεί κάνοντας…ινκόγκνιτο διακοπές.
Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια είναι εξόχως εντυπωσιακή. Περπατά αγέρωσα μέσα σε ένα έντονο, φούξια φόρεμα και φορώντας πολύ ψηλά πέδιλα. Κυριολεκτικά λάμπει.
«Προχωράμε», έγραψε στην λεζάντα.
Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς, πάντως, το βρήκαμε όλο νόημα…
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Χόλ: «Αυτον τον παίκτη πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βίρτους»
- Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη;
- Ο Χάαλαντ ανέβηκε στη ζυγαριά μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: «Όλα καλά»
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»




