Αλεξανδρούπολη: Αγωνία για δίχρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο
Το κοριτσάκι βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και ξέφυγε από την προσοχή των δικών του, ανέβηκε σε έπιπλο και βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από την πτώση του.
Ωρες αγωνίας στην Αλεξανδρούπολη για κοριτσάκι 2 ετών που έπεσε χθες το μεσημέρι από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας και δίνει μάχη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.
Ανέβηκε σε έπιπλο
Το παιδί βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και ξέφυγε από την προσοχή των δικών του, ανέβηκε σε έπιπλο και βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από την πτώση του.
Επικράτησε πανικός στην περιοχή και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως, διακομίσθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το βοηθήσουν.
Οι πρώτες εκτιμήσεις
Σύμφωνα με πληρoφορίες του Evros-news.gr, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε σοβαρό πρόβλημα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ομως επειδή έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα του, συνεχίζονται οι λεπτομερείς εξετάσεις, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε δυσάρεστη εξέλιξη.
Πηγή: evros-news.gr
- Λύση στην ακμή δίνει ο δερματολόγος – Οι υπόλοιποι έχουν ιδέες
- Ο σκύλος ακούει, μυρίζει, αλλά αντιλαμβάνεται έναν διαφορετικό κόσμο από ό,τι εμείς
- Πάρις Χίλτον: «Κάποτε θεωρούνταν ψυχαγωγία να βρίζεις γυναίκες» – Η φιλία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το κοινό τραύμα
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ότι στραγγάλισε την Μαρία Αγγελακούδη και την πέταξε στα σκουπίδια, έκρυβε νεκρή την Βίκυ Κουτσάκη
- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών: Μάχη της Ελλάδας με την Ιταλία για την πρωτιά στον όμιλο
- Σωτήρης Καλυβάτσης: Θα ξαναέκανε το Α.Μ.Α.Ν με τον Αντώνη Κανάκη;



