Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Bachelor: Παίκτρια παραδέχεται ότι έχει πάει με γυναίκα και μας αφήνει «κάγκελο»

The Bachelor: Παίκτρια παραδέχεται ότι έχει πάει με γυναίκα και μας αφήνει «κάγκελο»

Ποια έκανε την αποκάλυψη;

Μπορεί το «The Bachelor» να έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως τα κορίτσια που συμμετείχαν στο ριάλιτι συνεχίζουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να έχουν φανατικό κοινό.

Μία από αυτές είναι η Άννυ Βασίλα. Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο πήρε μεγάλη αναγνωσιμότητα και απέκτησε πολλούς followers στα social media. Σε αυτά είναι ιδιαίτερη ενεργή. Αναρτά φωτογραφίες της, κάνει stories και ενίοτε αποκαλύπτει διάφορα για την προσωπική της ζωή. Όπως ακριβώς έκανε πρόσφατα και μας άφησε όλους άφωνους.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα Q&A που έκανε στο προφίλ της απάντησε σε μία ερώτηση σχετικά με την σεξουαλική της ταυτότητα και τα γούστα της. Κάποιος follower της την ρώτησε «αν έχει σκεφτεί ποτέ να πάει με κορίτσι ή αν έχει ήδη πάει». Εκείνη χωρίς να διστάσει απάντησε πως την ελκύει πάνω από όλα ο άνθρωπος και όχι το φύλο του, δείχνοντας πως είναι απόλυτα απελευθερωμένη με την σεξουαλική της ταυτότητα.

«Έχετε καταλάβει πιστεύω το πόσο ακομπλεξάριστη είμαι. Έχω πάει με γυναίκα, ναι. Με ελκύει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Ξέρω, πολύ κλασική ατάκα αυτή, αλλά έτσι είναι. Για μένα δεν αποτελεί ταμπού και δεν είναι κάτι ανήκουστο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την απάντησή της:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024