Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις του με τις κοπέλες από το The Bachelor, αναφέρθηκε στην Νικολέτα Τσομπανίδου με την οποία δεν έχουν επικοινωνία και έδωσε τις συμβουλές του στον νέο… bachelor Αλέξη Παππά

Οι εμπειρίες και η σχέση με την Νικολέτα

«Έχω πολλές εμπειρίες να θυμάμαι από το Bachelor και αυτό οφείλεται στα κορίτσια. Μου χάρισαν συναισθήματα, μου ανοίξανε την καρδιά τους και μου έδωσαν αγάπη. Σχεδόν με όλες τις κοπέλες μιλάω. Η μονό κοπέλα που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέτα, η οποία έχει προχωρήσει στη ζωή της, οπότε δεν θα θέλα να την ενοχλώ γενικά. Είναι λάθος της Νικολέττας, αν έχει πληγωθεί. Της έχω φερθεί όμορφα και εξηγημένα. Είναι μεταξύ μας, είναι προσωπικά πράγματα, τα ξέρει και εκείνη. Είμαι 30 χρονών και έχω κάνει τρεις σχέσεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω πως μια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Μου ταίριαζε ξεκάθαρα η Νικολέτα, γιατί από την πρώτη στιγμή ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα πάρα πολύ οικεία μαζί της. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ και έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για την οικογένειά της. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και να ξαναπούμε».

Η συμβουλή στον επόμενο

«Θα πρέπει ο επόμενος Bachelor να το ζήσει στο έπακρο όλο αυτό. Πρέπει να είναι ο εαυτός του και είναι υποχρεωμένος να γνωρίσει την κάθε κοπέλα, είτε του αρέσει εξωτερικά είτε όχι. Θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος, γιατί μπορεί να πέσει από τα σύννεφα. Μπορεί να σου έρθει ο έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr