
Ιωάννινα: Συνελήφθη γυναίκα μέλος σπείρας που είχε αποσπάσει πάνω από 500.000 ευρώ από πολίτες
Η γυναίκα ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης που αποσπούσε χρήματα μέσω τηλεφωνικής απάτης
Χειροπέδες σε μια γυναίκα που είχε αποσπάσει από ανυποψίαστους πολίτες πάνω από 500.000 ευρώ, πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Ιωαννίνων.
Πρόκειται για άτομο, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που αποσπούσε χρήματα μέσω τηλεφωνικής απάτης.
Η οργάνωση επιχειρούσε να εξαπατά με τη μέθοδο δήθεν ατυχήματος στενών συγγενικών προσώπων που είχαν άμεση ανάγκη χρημάτων για την εγχείρησή τους, ανυποψίαστους ηλικιωμένους που έπεφταν στην παγίδα παραχωρώντας τα χρήματα.
Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πως ισχυρίζονταν ότι υπήρχε άμεσος κίνδυνος ακρωτηριασμού αν δεν καταβάλλονταν τα χρήματα για την εγχείρηση.
Η σπείρα κατηγορείται για 44 περιπτώσεις εξαπάτησης πολίτων, με το συνολικό όφελος να ανέρχεται σε 516.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι η συλληφθείσα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που εισέπραττε από ανυποψίαστο πολίτη 12.200 ευρώ.
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή
- Τέιλορ Σουίφτ – Bad Bunny: Οι απόλυτοι σταρ όλων των εποχών στο Spotify
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αναμένουμε σύντομα μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Τι λέει για τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
- Καμία σχέση ο ορισμός του Ευαγγέλου με τα ντέρμπι της Super League
- Τέμπη: Αντιδράσεις μετά από οριστική παύση δίωξης κατηγορουμένου λόγω θανάτου
