Να κάνει μια νέα αρχή μετά το ριάλιτι επιβίωσης θέλει η Κάτια Ταραμπάνκο και ξεκίνησε από το λουκ της.
Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM και αγαπήσαμε από το Survivor, ασχολείται πλέον με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, ενώ είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.
Στην τελευταία της ανάρτηση μας δείχνει το νέο της hairlook. Υπενθυμίζουμε πως στον ημιτελικό του Survivor είχε εμφανιστεί με ροζ πλεξούδες ράστα. Η ίδια επισκέφθηκε το κομμωτήριο και κούρεψε το ήδη κοντό μαλλί της, ενώ επέλεξε και μία πιο σκούρα απόχρωση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας