Κέιν: «Θα σήμαινε τα πάντα για μένα ένας τίτλος με την εθνική Αγγλίας»
Ο Χάρι Κέιν μίλησε για τη συμμετοχή του με την Αγγλία στο Euro 2020, αλλά και για τον νέο προπονητή της Τότεναμ
Απόλυτα προσηλωμένος στα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας και στην προσπάθειά της να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου Euro της Ιστορίας της παραμένει ο Χάρι Κέιν, παρά το γεγονός ότι τα μεταγραφικά σενάρια στο «Νησί» γύρω απ’ το μέλλον του, ολοένα και πολλαπλασιάζονται.
Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» μίλησε στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Talk Sport» και δεν έκρυψε τη… λαχτάρα του να οδηγήσει την Εθνική Ομάδα της πατρίδας του στην κορυφή της Ευρώπης. «Θα σήμαινε τα πάντα για μένα ένας τίτλος με την εθνική Αγγλίας. Πάντα έλεγα πως κατά τη γνώμη μου ένας τίτλος σε εθνικό επίπεδο ξεπερνάει οποιαδήποτε επιτυχία έχει ένας παίκτης με το σύλλογό του.
Έχει περάσει πολύς καιρός, 55 χρόνια, από τότε που κατακτήσαμε κάτι ως εθνική ομάδα. Το να βάλεις τη σφραγίδα σου στην Ιστορία με τέτοιο τρόπο, είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσεις ποτέ και έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε. Θα πρέπει να την αρπάξουμε και με τα δύο χέρια και να μην την αφήσουμε να φύγει» τόνισε ο 27χρονος φορ, μιλώντας στη συνέχεια και για τον νέο προπονητή της Τότεναμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο:
«Κάθε νέος προπονητής σε μια ομάδα φέρνει αέρα αισιοδοξίας. Προφανώς δεν έχω μπορέσει να έρθω σε επικοινωνία μαζί του. Τώρα είμαι με την εθνική Αγγλίας και εκεί εστιάζω. Είναι σπουδαίος προπονητής κι έκανε εξαιρετική δουλειά στη Γουλβς. Τους έκανε να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του τουρνουά θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του».
- Τελεσίγραφο του Λευκού Οίκου στο Smithsonian – Ή πλήρης συμμόρφωση ή κίνδυνος περικοπών
- Πώς μεταδίδεται η γρίπη – Το πείραμα με άρρωστους και υγιείς ενήλικες στον ίδιο χώρο
- Δένδιας: Δεν θα κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ του ’80 γιατί πλησιάζουν εκλογές
- Πλήρωμα της NASA επιστρέφει επειγόντως από τον ISS λόγω «σοβαρού ιατρικού προβλήματος»
- Γιατί δεν προχωράει η μεταγραφή του Μήτογλου στη Σαμπντόρια
- Λυμπερόπουλος: «Συσσωρευμένα και προαναγγελθέντα τα προβλήματα» που οδηγούν σε νέες απεργίες τα ταξί

