
Κατερίνα Καραβάτου: Το ξεκαρδιστικό ατύχημα με την… καρύδα – Πήγε να κάνει κεφαλιά
Τι συνέβη σήμερα στο πλατό των «Κου Κου»;
Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, όμως η ελληνική τηλεόραση συνεχίζει να μας χαρίζει στιγμές… απείρου κάλλους.
Μια απρόσμενη στιγμή έμελλε να έχει η Κατερίνα Καραβάτου, το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του STAR.
Μια στιγμή που την… πλήγωσε περισσότερο από όσο μάλλον η ίδια θα περίμενε
Πιο συγκεκριμένα, ενώ η παρέα της Φωλιάς των Κου Κου βρισκόταν σε διάθεση παιχνιδιού, ο Στέφανος Κωσνσταντινίδης θέλησε να πετάξει μια «καρύδα» στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.
Μια καρύδα που, προφανώς, θα έπρεπε εκείνη να πιάσει.
Για έναν λόγο που κανείς όμως δεν αντιλήφθηκε, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να επιστρέψει την καρύδα στον συνεργάτη της με το κεφάλι.
Επειδή όμως το συγκεκριμένο αντικείμενο μόνο ελαφρύ δεν ήταν, η παρουσιάστρια του STAR δεν μπόρεσε να κρύψει τον πόνο που αισθάνθηκε στο κεφάλι της.
Ακόμα και μες στο χιούμορ και τα γέλια με τα οποία θέλησε να το αντιμετωπίσει στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.
Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα Καραβάτου και η Φωλιά των Κου Κου αποχαιρετούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=KotCdOQGzmE&feature=emb_title
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Σακελλαρίδης: Άμεση αποπομπή του προκλητικού και ψεύτη Λαζαρίδη από την κυβέρνηση
- «Ανεπίσημο χωρίς να είναι ατημέλητο» – Tο φανελένιο πουκάμισο κάνει την επανεμφάνισή του
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Δουδωνής για Λαζαρίδη: Αυτή η κυβέρνηση παρίστανε την κυβέρνηση των αρίστων αλλά είναι των αχρήστων
- Christina O: Πωλείται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση – «Βουτιά» στην τιμή




