
Βέλγιο: Xαμός σε αεροδρόμιο των Βρυξελλών – Άντρας κλειδώθηκε σε τουαλέτα αεροπλάνου
Άγνωστο πώς, ένας άνδρας κατάφερε να εισβάλει σε αεροσκάφος της Ryanair χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.
Aναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ κλειδώθηκε στην τουαλέτα αεροσκάφους, το οποίο ήταν έτοιμο να απογειωθεί με προορισμό το Μιλάνο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Het Laaste Nieuws, ο άντρας – άγνωστο πώς – εισήλθε στο αεροπλάνο της Ryanair και προσπάθησε αρχικά να κάτσει σε διαφορετικές θέσεις μέσα στο αεροπλάνο, οι οποίες ανήκαν σε άλλους επιβάτες.
Τελικά, σπρώχνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του, κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα και κλειδώθηκε εκεί.
Στο αεροσκάφος επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Ακολούθησαν εικόνες απείρου κάλλους με τους αστυνομικούς να σπάνε την πόρτα της τουαλέτας και να συλλαμβάνουν τον άνδρα.
Ο άνδρας, μάλιστα, είχε φέρει και τη βαλίτσα του στο αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκκενωθεί η πτήση για να διεξαχθούν ενδελεχείς έρευνες.
Η πτήση πραγματοποιήθηκε τελικά με καθυστέρηση μιάμισης ώρας.
Εικάζεται ότι ο άνδρας κατάφερε να μπει στο αεροπλάνο χρησιμοποιώντας μια έξοδο κινδύνου στο αεροδρόμιο. Προηγουμένως είχε προσπαθήσει να περάσει από το check in χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας




