Μίνα Αρναούτη: «Έχω στο κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη»
Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.
Στην κάμερα του Mykonos Live Tv και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε η Μίνα Αρναούτη για την καταβολή του ποσού των 11.500 ευρώ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.
Η ίδια αποκάλυψε επίσης, πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή, το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.
«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο.
Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση.
Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.
Η Μίνα Αρναούτη πρόσθεσε επίσης:
«Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο.
Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά.
Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό



