Λασίθι: Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο τουρίστρια που έχασε τις αισθήσεις της στη θάλασσα
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται διασωληνωμένη μία 60χρονη τουρίστρια η οποία ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε κωματώδη κατάσταση.
Δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για μία 65χρονη τουρίστρια από την Τσεχία η οποία έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε σε παραλία της Ιεράπετρας.
Η γυναίκα που έκανε τις διακοπές της στο Λασίθι μαζί με τον σύζυγό της είχε πάει για μπάνιο το απόγευμα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με το radiolasithi, ο σύζυγος της 65χρονης που είχε βγει στην παραλία μετά το μπάνιο του, αντιλήφθηκε ότι η σύζυγός του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της στη θάλασσα.
Στην παραλία έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν την 65χρονη αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Στη συνέχεια η τουρίστρια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ.
- Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ για drones και υποβρύχια – Μήνυμα Κατζ στην Τουρκία για το Αιγαίο
- «Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ζωγράφος»: Έκθεση φωτίζει τον κόσμο του Ντέιβιντ Λιντς, πέρα από τον κινηματογράφο
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Ο Τζολάκης και ο Μουζακίτης αποθέωσαν τον Κωστούλα, για το «ψαλιδάκι»
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης

