Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία: Το μεγάλο αντίο του Πάντεφ (vid)
Ο Πάντεφ έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας και την στιγμή της αλλαγής του γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς.
Η καριέρα του Γκόραν Πάντεφ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας έφτασε στο τέλος της, με τον έμπειρο επιθετικό να παίζει το τελευταίο ματς με τα χρώματα της πατρίδας του.
Ο παίκτης της Τζένοα έγινε αλλαγή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε άπειρα χειροκροτήματα από οπαδούς, συμπαίκτες και αντιπάλους.
Μάλιστα οι παίκτες της Βόρειας Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν στον χώρο που έγινε η αλλαγή με σκοπό να κάνουν το λεγόμενο «πασίγιο» στον Πάντεφ και να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε στην ομάδα.
Δείτε το βίντεο:
- Λάκης Λαζόπουλος: Διεφθαρμένη χώρα σημαίνει διεφθαρμένη κυβέρνηση, σημαίνει πολλοί διεφθαρμένοι υπουργοί
- Μαρία Καλλιμάνη – Γιώργος Στάμου: Οι Αθώοι, οι αντίξοες συνθήκες στα γυρίσματα και η πρόκληση
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος υπόσχεται να βομβαρδίσει διακινητές ναρκωτικών – Με τη βοήθεια ΗΠΑ και Ισραήλ
- Η Ρωσία δηλώνει ότι θα τηρήσει τα όρια της λήξασας πυρηνικής συνθήκης New START, εάν οι ΗΠΑ κάνουν το ίδιο
- LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον
- Λαζόπουλος: Ήρθε το 2026 και ο Μητσοτάκης εδώ μπάστακας – Ο αρχηγός του μικρότερου κομματιού της κοινωνίας θέλει άλλη μια τετραετία
